i 60 år har området været forbeholdt de få

Nu bygger vi en helt ny bydel op i noget af Danmarks skønneste natur  

  

undefined

 

 

Hvis de ansatte i Forsvarskommandoen havde svært ved at koncentrere sig, var de lovligt undskyldt.

Når man er omkranset af uberørt skov og har udsigt til rådyr, der strejfer hen over engen, kan det være ualmindeligt svært ikke at lade sig rive med. Nu bliver dette lukkede land omdannet til en ny og spændende bydel. Bygget med respekt for de historiske rammer og med sans for moderne arkitektur - og det moderne liv.

Hovedbygningen og nogle få villaer fra begyndelsen af 1900-tallet er blevet bevaret. Resten er revet ned og erstattet af ca. 150 nye boliger fordelt på villaer, rækkehuse, gårdhavehuse og ejerlejligheder - alle med en unik placering omkring gode fællesarealer med tæt kontakt til landskabet og med udsigt til grønne områder. Fordi der både skal være plads til fællesskab og til at nyde roen og skønheden for sig selv.

 

undefined

 

 

Boligerne tilpasser sig landskabet - ikke omvendt

En af kongstankerne bag Henriksholm har været at skabe et område med varieret bebyggelse, hvor bolig og landskab går op i en højere enhed. Derfor er boligtyperne tilpasset det let kuperede landskab og placeret, så de falder naturligt ind i området. Resultatet er et yderst harmonisk boligområde, der bringer naturen helt ind i stuerne.

Alle boliger er opført, så de lever op til energikrav 2015.

 

Læs mere i Henriksholm brochuren